Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Wildgerechten zijn makkelijker te bereiden dan je denkt. Zo is hertenbiefstuk bakken niet moeilijker, dan het bakken van runderbiefstuk. Hertenbiefstuk met een portsaus is een feestelijk hoofdgerecht, voor speciale gelegenheden. Hoe je het hertenvlees en de saus moet bereiden, leer je in deze instructievideo van Allerhande. Hertenvlees heeft een milde wildsmaak en is goed te combineren met pasta’s of bijvoorbeeld spruitjes en witlof. In de geschreven handleiding onder de video kun je dit wild recept nalezen en staan de benodigde ingrediënten vermeld. Ook heerlijk als een feestelijk recept voor met kerst!
https://youtu.be/Mw5syYBWkrI (Door: Allerhande, d.d. 06-12-2013) [instructievideo & inhoud instructie]
Afbeelding: printscreen video Allerhande
Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Lekkere en rijkgevulde salade maken met rauwe ham, vijgen en walnoten.
in Bijgerechten & Voorgerechten
Hoe braad je een rollade in de oven en hoe pikeer je een rollade met kruiden?
in Basisrecepten Vlees