Over Weethetsnel.nl

Hoe maak je een website, hoe schrijf je een goede sollicitiebrief, hoe strik je een stropdas of hoe kun je professioneel groente snijden? Via Weethetsnel.nl vind je snel een antwoord op al jouw praktische vragen! Hoe? Heel simpel: door middel van duidelijke instructievideo's!

Instructievideo's van Weethetsnel.nl: inclusief handleiding

Instructievideo's zijn niet de enige manier waarop je tot een oplossing kunt komen. Wil je liever een instructie in geschreven vorm raadplegen? Dat kan! Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat het merendeel van de instructievideo's op onze site wordt ondersteund door een (printbare) handleiding. Aan jou dus de keus op welke manier je de informatie van Weethetsnel.nl het liefst tot je neemt. Instructievideo's, handleidingen of liever een combinatie: zolang wij je maar kunnen voorzien van de oplossing waarnaar jij op zoek bent!

Problemen met instructievideo's, handleidingen of functies?

Ondervind je nou problemen met één van onze instructievideo's, een handleiding of specifieke functionaliteiten binnen de website Weethetsnel.nl zelf? Geef dit dan even door aan ons team via de 'feedback-button' links in beeld. Weethetsnel.nl bevindt zich nog in de bètafase, oftewel: is volop in ontwikkeling. Het kan dus zomaar zijn dat je hier of daar nog op onvolkomendheden stuit. Laat het ons weten, wij zien je reactie graag tegemoet! Want alleen op die manier kunnen wij zorgen voor de ontwikkeling en verbetering van Weethetsnel.nl.

Selectie van de beste Nederlandstalige instructievideo's

Weethetsnel.nl streeft ernaar om een zo compleet mogelijk aanbod aan duidelijke, to-the-point instructievideo's te bieden. Om kwaliteit in ons aanbod te garanderen, hanteren wij voor de content op Weethetsnel.nl standaarden waaraan zowel onze instructievideo's als de geschreven handleidingen moeten voldoen. Op dit moment vind je op de site een verzameling van de beste Nederlandstalige instructievideo's; deze video's zijn stuk voor stuk door onze redactie gecontroleerd en voldoen inhoudelijk allemaal aan deze standaarden.

Het huidige aanbod aan instructievideo's, is samengebracht vanaf verschillende online video websites zoals YouTube en Vimeo. Vanaf deze websites kun jij nu ook je eigen instructievideo embedden op Weethetsnel.nl. Natuurlijk gaan wij het aanbod van Weethetsnel.nl in de toekomst uitbreiden met de productie van eigen instructievideo's. En ook jij kunt dan jouw instructievideo direct via onze site uploaden! Momenteel wordt er hard aan de upload tool en een eigen database van instructievideo's gewerkt. Weethetsnel.nl heeft nog vele uitbreidingen voor je in petto! Meld je aan via Twitter en volg op deze manier hoe Weethetsnel.nl en ons aanbod aan instructievideo's groeit!

Tot slot

Weethetsnel.nl staat je graag te woord! Ontvang de nieuwste instructievideo's via onze RSS-feeds of word fan van Weethetsnel.nl via Facebook, Pinterest of Twitter. Wil je ons als startup helpen om bekender te worden? Attendeer dan je vrienden via deze sociale wegen eens op ons bestaan!