Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Hans

Hans
Heeft 70 instructies gemaakt

Hoe moet je de Outwell-Fusion opgooitent na gebruik opvouwen?

Omschrijving

Een opgooitent is erg handig en in een handomdraai opgezet en weer opgevouwen. Deze instructievideo laat zien hoe je de Outwell Fusion tent (200 & 300) na het kamperen weer opvouwt. Handig om te weten als je de tent meeneemt tijdens een kampeervakantie of bijvoorbeeld naar een festival. Inpakken... en wegwezen dan dus!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding

1. Het optillen van de tent

De voorkant van de tent bestaat uit drie hoepels en de achterkant uit twee. Ga aan de zijkant van de tent staan en pak met je linkerhand de hoepels van de voorkant met een omhooggaande beweging bij elkaar. Doe daarna met je rechterhand hetzelfde met de twee hoepels van de achterkant.

2. Het opvouwen van de tent tot een cirkel.

Je hebt nu in je linkerhand drie hoepels en in je rechterhand twee en je handen bevinden zich bij elkaar. Pak de hoepels stevig vast en strek je armen (met in beide handen nog steeds de drie-om-twee bij elkaar vergaarde hoepels) naar de zijkanten. Buig je rechterhand naar je borstkast en houd de hoepels tegen je borstkast aan. Vouw de linkerkant er in een draaibeweging eroverheen, de tent heeft nu de vorm van een cirkel.
Om de tent in te vouwen is het makkelijker de deur open te laten zodat de lucht uit de tent kan.

3. Het kleiner opvouwen van de tent.

Houd de cirkel voor je en druk de bovenkant van de cirkel in een halve draaibeweging naar beneden op de grond, zodat er een 8 ontstaat. Je hebt nu als het ware twee cirkels naast elkaar. Deze cirkels kun je weer naar elkaar toe vouwen (de twee cirkels liggen dan op elkaar) waarna er één kleinere cirkel ontstaat.

4. Het vergrendelen van de opgevouwen tent.

Zet de cirkel overeind en doe de elastieken band over de opgevouwen tent om te voorkomen dat deze zich weer openvouwt.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!