Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Weethetsnel

Weethetsnel
Heeft 934 instructies gemaakt

Veganistische pudding maken van kaki en amandelen.

Veganistische pudding maken van kaki en amandelen.
Omschrijving

Wil je een veganistisch toetje maken? Deze overheerlijke vegan pudding is vrij van zuivel, toegevoegde suikers en geraffineerde vetten, makkelijk te bereiden en heel gezond. Kaki fruit, de basis van deze pudding, is een zoete en sappige vrucht, die in de winter overal te verkrijgen is. De veganistische pudding is heel simpel en snel te bereiden. Geniet van je zelfgemaakte toetje!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding
Benodigdheden
  • Voor 1 persoon:
  • 2 kaki vruchten
  • handje (ongeroosterde en ongezouten amandelen
  • keukenmachine - Coolblue

1. Hak de amandelen

Doe de noten in de keukenmachine en hak deze, maar zorg ervoor dat ze niet te fijn worden vermalen. Wanneer je wat grovere stukken behoud, geeft dit meer 'bite' aan het gerecht. Ben je tevreden over het formaat van de noten, haal ze uit de keukenmachine en bewaar in een apart schaaltje. Hak de amandelen

2. De kaki pudding maken

Was de kaki's goed en trek de kroon eraf. Wanneer de kaki goed rijp is, zal de kroon makkelijk loslaten. Scheur de vrucht in tweeën en doe ze in de keukenmachine. Je hoeft de kaki niet te ontdoen van zijn vel, door het blenden zal je hier nagenoeg niets van merken. Wanneer de massa egaal is, is de pudding klaar.

3. Kaki pudding serveren

Doe de pudding in een kom en sprenkel vervolgens de gehakte amandelen erover. Klaar is je simpele en snelle vegan pudding. Eet smakelijk! Kaki pudding serveren
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!