Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Weethetsnel
Heeft 519 instructies gemaakt
Stevige vissoorten, als kabeljauw en koolvis, zijn erg geschikt om te stoven. Met vis als hoofdgerecht eet je niet alleen lekker, maar ook heel gezond! Vis kun je op meerdere manieren bereiden, hier leer je de basismethode voor het stoven met visbouillon. Erg lekker! Doordat je bij deze methode van bereiden de vis zacht laat garen, blijft deze heerlijk mals en smeuïg.
In de instructievideo kun je zien hoe je het stoven van de vis moet uitvoeren. Onder de video staat het vis recept en de ingrediënten ervoor nogmaals beschreven, om het rustig te kunnen nalezen of te printen.
http://www.jumbo.com
Weethetsnel
Heeft 519 instructies gemaakt
Recept traditionele uiensoep met een Italiaans accent. Voor een makkelijke en gezonde maaltijd.
in Soep maken
Konijnenbout met tutti frutti: makkelijk recept voor een heerlijke feestmaaltijd.
in Kalkoen, Vlees & Vis
Quinoa recept: rijkgevulde quinoa salade met groenten, druiven, noten en roquefort.
in Vegetarische recepten