Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Ditty
Heeft 400 instructies gemaakt
Een gevulde kerststol bakken is een traditie rond Kerst. Het kerstbrood onderscheidt zich van een gewoon krentenbrood, doordat de stol voor het bakken niet alleen wordt gevuld met rozijnen en krenten, maar naar wens ook met sukade en oranjesnippers. Je kunt de kerststol maken met spijs en natuurlijk ook zonder spijs. In dit recept kun je stap voor stap lezen hoe je zelf zo’n kerstbrood kunt bakken en welke ingrediënten je ervoor nodig hebt. Heerlijk bij het kerstontbijt of de kerstbrunch. Eet smakelijk.
Ditty
Heeft 400 instructies gemaakt
koken en bakken
(1 instructie)
van fredvanhoek
koken en bakken
(1 instructie)
van fredvanhoek
koken en bakken
(1 instructie)
van fredvanhoek
Panettone: Italiaans kerstbrood bakken met olijfolie en zelfgemaakt zuurdesem.
in Kerstrecepten divers
Lekkere en rijkgevulde salade maken met rauwe ham, vijgen en walnoten.
in Bijgerechten & Voorgerechten
Quinoa recept: rijkgevulde quinoa salade met groenten, druiven, noten en roquefort.
in Vegetarische recepten
Gezond Borrelhapje voor kerst: een Komkommer Sneeuwman. Ook leuk voor bij de Kerstlunch!
in Kerstrecepten divers