Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
meike
Heeft 4 instructies gemaakt
Een arti-sjok is een plant die wordt gegeten als groente. Je kunt de artisjok zo bereiden dat je alle delen van de plant kunt eten. Het hart van de plant is het meest smaakvol. Het vlezige gedeelte van de buitenste bladeren kun je eten met boter, vinaigrette, of mayonaise. Het is nog een aardig kunstje om deze distelsoort kookklaar te maken. Deze instructievideo legt het je uit in de vorm van een lekker basisrecept voor artisjokken. De bereidingswijze, benodigdheden en het recept kun je in de handleiding onder deze instructie nog eens nalezen.
meike
Heeft 4 instructies gemaakt
Koken op de camping (of thuis): een octopus (inktvis) koken en bereiden als tapas.
in Borrelhapjes & Snacks
Makkelijke en gezonde recepten: spinazie-linzensoep met rode ui, knoflook en basilicum.
in Soep maken