Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Chocolade kun je het beste smelten door de kooktechniek 'au bain marie' toe te passen. Op deze manier behoudt de chocola het beste zijn smaak en voorkom je dat de chocolade aanbrandt. In veel recepten - met name voor desserts, toetjes en taarten -, wordt er gevraagd om je chocola 'au bain-marie' te smelten. Hoe je de smelttechniek op de juiste manier toepast, zie je in deze instructievideo. Zo kun je de gesmolten chocolade voor jouw recept op de juiste manier voorbereiden en vervolgens verder gebruiken voor decoratie of het zelf maken van chocolade - zoals paaseieren, chocolaatjes of een lekkere chocoladereep. De uitleg en tips, alsmede de benodigdheden, kun je in de handleiding onder de instructievideo nog eens rustig nalezen.
Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
https://www.ah.nl/allerhande
Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Basis koken
(15 instructies)
van Allerhande
Chocolade recepten
(10 instructies)
van nicole