Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Weethetsnel
Heeft 520 instructies gemaakt
Door zalm op de BBQ te roken op een plank, krijgt het een heerlijke smaak. De rook trekt goed in de zalm terwijl de pure, naturel smaak van de vis behouden blijft. Op het cederhout is de zalm met 5-10 minuten rosé gaar. Hoe je de moten zalm op het plankje het beste kunt bereiden, kun je zien in deze instructievideo. Een lekker en smaakvol visrecept voor op de barbecue.
https://youtu.be/kdslKrp1Dp8 (Door: Jumbo Supermarkten, d.d. 29-04-2014) [instructievideo & inhoud instructie]
Printscreen afkomstig uit video Jumbo [afbeelding]
www.jumbo.com
Weethetsnel
Heeft 520 instructies gemaakt
Zalm uit de oven met een krokant korstje van kruiden en een vissaus met dragon.
in Kalkoen, Vlees & Vis