Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker SamsungBenelux

SamsungBenelux
Heeft 7 instructies gemaakt

Hoe kun je contacten en de agenda van je Samsung telefoon synchroniseren met je PC en Outlook?

Hoe kun je contacten en de agenda van je Samsung telefoon synchroniseren met je PC en Outlook?
Omschrijving

Nieuwe telefoon en op zoek naar een gebruiksaanwijzing? Deze instructievideo met geschreven handleiding, laat stapsgewijs zien hoe je via de 'Kies'-modus je contactpersonen en je agenda van je telefoon kunt synchroniseren met je PC en Outlook.

Handleiding
Zorg er allereerst voor dat je een Google-account hebt aangemaakt op je telefoontoestel.

1. Telefoon aansluiten op PC

Sluit je telefoon aan op de computer met de USB-kabel. Zorg dat je de Kies-modus (onder USB-instellingen) hebt geselecteerd.

2. Toestel selecteren

Je toestel verschijnt links bovenin de software onder het kopje 'aangesloten apparaten'. Selecteer je toestel. Je ziet nu algemene informatie over je toestel verschijnen zoals geheugengebruik en software-versie.

3. Contacten synchroniseren

Selecteer bovenaan de tab 'synchroniseren'. Selecteer vervolgens 'contacten synchroniseren met Outlook'. Je kunt nu eventueel een map aangeven waarnaar je de gegevens wilt synchroniseren.

4. Agenda-items synchroniseren

Wil je ook je agenda synchroniseren, selecteer dan tevens 'agenda items synchroniseren met Outlook'. Ook hier kun je eventueel een map aangeven. Desgewenst kun je ook nog notities synchroniseren.

5. Synchroniseren van de gegevens

Druk nu op de button 'synchroniseren' rechts bovenaan. Afhankelijk van de instellingen vraagt Outlook toestemming om toegang te verlenen tot je gegevens. Selecteer het tijdbestek waarvoor je toegang wilt verlenen en druk vervolgens op 'toestaan'.
Onderaan het scherm kun je de voortgang volgen. Als je nu links in beeld 'contacten' selecteert dan kun je al je contactpersonen terugvinden. Deze contactpersonen zijn nu ook in je contactenlijst van Outlook te vinden.
Bij 'agenda' kun je alleen afspraken synchroniseren die in je toestel in 'mijn agenda' zijn aangemaakt. Dit wordt ook aangegeven vanuit het toestel (bij het maken van een afspraak).
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!