Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker SamsungBenelux

SamsungBenelux
Heeft 6 instructies gemaakt

Hoe kun je een widget verplaatsen op je Samsung Android toestel?

Hoe kun je een widget verplaatsen op je Samsung Android toestel?
Omschrijving

Een widget is een object of element dat eenvoudige, veelgebruikte functies vervult en welke je kunt in- of uitschakelen om een interface zoals het beginscherm van je telefoon naar je eigen wensen vorm te geven. In deze handleiding wordt in een aantal overzichtelijke stappen beschreven hoe je een widget, zoals de camerafunctie, kunt plaatsen op het beginscherm van je Samsung Android toestel. Verder wordt uitgelegd hoe je een widget kunt verplaatsen naar andere pagina's of hoe je deze kunt verwijderen.
Bekijk ook de overige instructie's om meer te weten te komen over de gebruiksaanwijzing van je telefoontoestel.

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding

1. Widget op beginscherm plaatsen

Om een widget op je beginscherm te plaatsen ga je naar 'menu' > 'voeg toe' en kies je 'widgets'. Zoek en selecteer de gewenste widget en klik erop. Deze widget is nu op het beginscherm geplaatst.

2. Widget verplaatsen

Om de widget vervolgens te verplaatsen kun je erop klikken en deze ingedrukt houden, totdat je de vibratie voelt. Je kunt de widget nu naar de gewenste locatie slepen. Om de widget naar een andere pagina te verplaatsen, sleep je deze naar de rand van het scherm totdat het volgende scherm verschijnt.

3. Widget verwijderen

Om een widget te verwijderen, houd je deze ingedrukt totdat je de vibratie voelt. Er verschijnt onderin je scherm een prullenbak waar je de widget naartoe kunt slepen.

4. Item applicatiemenu verplaatsen

Om een item uit het applicatiemenu te verplaatsen naar het beginscherm, houd je deze ook weer ingedrukt totdat je de vibratie voelt. Je kunt het item nu ook weer verslepen naar de gewenste positie.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!