Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Ditty
Heeft 400 instructies gemaakt
Biefstuk is een van de meest geliefde vleessoorten. Het vlees kun je zowel grillen als bakken. De baktijd van een steak is kort en afhankelijk van hoe je de biefstuk wilt eten, kun je deze rare, medium of well done bereiden. Bak je het vlees te lang, dan wordt de biefstuk taai. Biefstuk bakken is niet moeilijk. In de instructievideo krijg je uitleg over de bereidingswijze van de perfecte medium biefstuk. In de handleiding kun je het recept en de benodigdheden nog eens nalezen.
https://youtu.be/mT4KIqcmBag (Door: Vleesbakjeincroma, d.d. 05-01-11) [instructievideo & inhoud instructie]
Afbeelding: printscreen video Croma.