Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Allerhande

Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt

Hoe kun je snel en makkelijk een tafel voor Kerst versieren?

Omschrijving

Het versieren van de kersttafel is natuurlijk één van de leukste bezigheden tijdens de kerstdagen. Want wat is er nou leuker dan een mooi gedecoreerde tafel als je er zoveel tijd aan doorbrengt tijdens het kerstontbijt, de brunch of het kerstdiner? Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je kersttafel er op een makkelijke en snelle manier gezellig uit komt te zien? Dat leer je in deze instructievideo! Zo zorg je ervoor dat je zonder al teveel moeite toch een stijlvolle en feestelijke tafel creëert. Een fijne kerst alvast!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding

1. Verschillende tafels gebruiken

Is je tafel niet groot genoeg om alles te plaatsen, zet dan verschillende tafels bij elkaar, zodat je alsnog genoeg plaats hebt voor alle gerechten.

2. Je eigen servies gebruiken

Als iedereen een gerecht meeneemt zul je verschillende schalen hebben. Door je eigen basisservies te gebruiken kun je toch nog een geheel creëren.

3. Uniforme glazen gebruiken

Heb je niet voldoende glazen van hetzelfde formaat of soort, gebruik dan bijvoorbeeld allerlei glazen op voet zodat je toch een vorm van uniformiteit houdt.

4. Kandelaars en servetten

Vraag je gasten ook een kandelaar en servetten mee te nemen. Hierdoor krijg je echt een bonte mix en match op je tafel. Kandelaars en servetten

5. Menukaartjes

Zet voor de duidelijkheid bij ieder gerecht op tafel een menukaartje met de naam van het gerecht en de vermelding vlees, vis of vegetarisch. Misschien is het leuk om ook de naam te vermelden van de kok(kin).
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!