Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker AnneEva

AnneEva
Heeft 51 instructies gemaakt

Hoe kun je inbraak door middel van 'flipperen' voorkomen?

Hoe kun je inbraak door middel van 'flipperen' voorkomen?
Omschrijving

Inbraakpreventie, je kunt je er niet goed genoeg in verdiepen. In deze instructie wordt uitleg en advies gegeven over de inbraakmethode van het 'flipperen'. Beveilig je woning en voorkom op die manier dat je voor ongewenste verassingen komt te staan.

Handleiding

1. Wat is flipperen?

Sommige inbraken worden gepleegd door middel van 'flipperen'. Met behulp van een pasje, of een stuk plastic, kan de deur geopend worden door de dagschoot weg te duwen. Zorg daarom dat je deur altijd op het nachtslot zit, ook als je gewoon thuis bent. Verder is het belangrijk dat je een goedgekeurd veiligheidsslot hebt, daarmee verklein je de kans op een inbraak.

2. Anti-inbraakstrips plaatsen.

Tevens kun je, ter voorkoming van inbraak, een anti-inbraakstrip tegen je deur plaatsen. Hiermee voorkom je dat er ruimte ontstaat tussen de deur en de deurpost. Zonder die ruimte kan er simpelweg niet geflipperd worden! Deze strips zijn verkrijgbaar bij de betere Doe-het-zelf zaken of bij speciaalzaken voor anti-inbraak beveiliging.
De anti-inbraakstrip zorgt er tevens voor dat de deur niet open gewrikt kan worden met een koevoet of schroevendraaier. Anti-inbraakstrips plaatsen.
Schilder de anti inbraakstrips mee in de kleur van je voordeur.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!