Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Gelatine is in verschillende recepten te gebruiken, zowel in koude als warme gerechten. Denk aan gelei, een terinne of mousse. Gelatine doet misschien gelijk aan roze drilpudding (gelatinepudding) denken maar het is dus breder toepasbaar in de keuken. In deze instructievideo wordt een basisinstructie gegeven over de manier waarop je bladgelatine kunt verwerken en hoe je gerechten ermee kunt laten opstijven. In de geschreven handleiding hieronder kunt je de uitleg nog eens teruglezen en zien welke ingrediënten en benodigdheden je nodig hebt.
Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
https://youtu.be/eIWXeLF4us0 (Door: Allerhande, d.d. 10-12-2010) [instructievideo & inhoud instructie]
Afbeelding: printscreen video Allerhande.
https://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=375712 (Door: Marion Verhiel, d.d. 03-03-2012) [inhoud instructie]
https://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2014/11/gelatine-blaadjes-vs-gelatine-poeder-html/ (Door: Carola Bakt, d.d. 29-11-2014) [inhoud instructie]