Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Weethetsnel

Weethetsnel
Heeft 918 instructies gemaakt

Paasdecoratie: kleurrijke totempaal van eieren maken.

Omschrijving

Je huis versieren voor de Pasen? En op zoek naar leuke ideeën als paasdecoratie? Dan zit je met deze gekleurde en vrolijke paaseieren helemaal goed! De totempaal is makkelijk te maken met wat piepschuim eieren, cocktailprikkers en wat verf. Leuk om te knutselen met de kinderen voor Pasen of om zelf te maken als decoratie voor op de tafel bij het paasontbijt. Veel plezier met het maken van deze feestelijke totempaal!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding
Benodigdheden

1. Onderste ei

Neem een piepschuim ei, draai dit horizontaal en prik hierin vier satéprikkers als 'pootjes'. Beschilder je ei met een patroon dat je leuk vindt en laat het vervolgens drogen. Teken er naar behoefte nog iets leuks op, zoals oogjes. Onderste ei
Gebruik leuke stickertjes zoals glitterstickers of neem glitterlijm om je eieren een extra feestelijk en vrolijk tintje te geven.

2. Paal bouwen

Steek voorzichtig een cocktailprikker in het midden van het onderste ei. Schuif nu een volgend ei in verticale stand op de cocktailprikker. Beschilder het ei en laat het even drogen. Doe hetzelfde met de overige drie eieren. Schuif ze achtereenvolgens horizontaal en verticaal op de prikker, zodat je een leuk en speels effect krijgt. Decoreer de eieren tenslotte op de manier die jij leuk vindt en... klaar is je originele paasdecoratie!
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!