Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Croma
Heeft 5 instructies gemaakt
Varkenshaas is een heerlijk mals stukje vlees waar je ieder seizoen van kunt genieten. Het wordt vaak geserveerd met kerst, oud en nieuw en andere feestelijke gelegenheden. Het is nog een bijzonder kunstje om dit stukje vlees goed te bereiden, zonder dat het taai of niet gaar is. Deze instructievideo laat je zien dat het bakken van een haasje eigenlijk een koud kunstje is en helemaal niet veel tijd kost. Voor de benodigdheden en de bereidingswijze kun je de handleiding eronder lezen.
http://www.croma.nl
Afbeeldingen: printscreens video Croma
Croma
Heeft 5 instructies gemaakt
Recept: varkenshaas medaillons met madeira saus en een heerlijke 'royale' met paddenstoelen.
in Culinaire recepten Vlees