Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Weethetsnel

Weethetsnel
Heeft 913 instructies gemaakt

Hoe zorg je voor een romantisch avondje samen? Originele tips!

Hoe zorg je voor een romantisch avondje samen? Originele tips!
Omschrijving

Sleur in je relatie of gewoon zin om je partner te verrassen? Tijd voor verandering! Plan bijvoorbeeld eens een romantisch avondje samen. Even quality time en genieten, zoals jullie in het begin van je relatie waarschijnlijk maar al te vaak hebben gedaan! Aan de hand van deze instructie en leuke tips, vind je die romantiek misschien snel weer terug!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding

1. Eerste date

Wat zijn jullie tijdens de eerste date (of één van de vervolgdates) gaan doen? Samen iets leuks ondernomen? Herhaal dit dan nog eens!

2. Indoor picknick

Een koude winteravond plús de beschikking over een open haard? Een picknick binnenshuis is ook een mogelijkheid! Zet een mand met lekkers op een kleedje op de grond en ga daar samen lekker op zitten. Weer eens wat anders, toch? En als je geen openhaard hebt dan is een tafel met kaarsjes misschien een leuk alternatief? Indoor picknick

3. Filmpje of romantisch diner

Een romantische komedie samen op de bank met wat zelf bereidde hapjes waarin je moeite hebt gestoken of een romantisch, door jou bereid, diner thuis: simpel maar nog steeds genieten! Leg bijvoorbeeld een roosje of andere bloem bij het bord of op de serveerschaal en dek de tafel feestelijk. Het zijn net de details die het verschil kunnen maken.

4. Strand

Misschien was je het al bijna vergeten maar wat is er nou romantischer dan lekker samen uitwaaien aan het strand? Stap op een doordeweekse avond eens spontaan in de auto en rijd richting de zee. Of ga wandelen in een mooi natuurgebied ergens in de buurt.

5. Doe iets geks

Ga een avondje bowlen, paintballen, midgetgolfen, indoor skydiven of iets anders waardoor je samen veel lol kunt beleven. Het zal in ieder geval een avond worden die jullie je over een paar jaar nog kunnen herinneren!

6. Kaarsjes

Zet kaarsjes in het huis, bij thuiskomst van je partner. Kaarsjes brengen nou eenmaal sfeer en wie wordt er niet blij van een welkom op deze manier? Begin bijvoorbeeld al bij de voordeur. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een lijn van kaarsjes te maken naar bijvoorbeeld de slaap- of badkamer. Of creëer de een naam van je geliefde of een liefdevol figuur van waxinelichtjes, zoals je hier op de foto kunt zien. Kaarsjes
Wees voorzichtig met de kaarsen, helemaal als je ze op voorhand aansteekt. Plaats ze altijd op een veilige, open plek en zorg dat ze stabiel staan.

7. Loveseats & bubbles

De bios mag dan misschien niet al te origineel zijn: een filmvoorstelling in één van de loveseats van de mooiste Art Deco bioscoop van Nederland is daarentegen niet bepaald standaard te noemen! Ga naar Tuschinski en zoek een romantische film uit. Champagne erbij en je bent helemaal klaar.
Heb jij nog leuke aanvullingen? Zet ze dan vooral bij de opmerkingen en tips onder deze instructie!
Wij wensen je een romantisch avondje met je geliefde toe!
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!