Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Weethetsnel

Weethetsnel
Heeft 917 instructies gemaakt

Hoe kun je gepassioneerd zoenen?

Hoe kun je gepassioneerd zoenen?
Omschrijving

Hoe kun je nou lekker tongzoenen? Goed zoenen en tongen bepaalt veel over het contact met je zoenpartner - of het nou om de eerste of de tachtigste kus gaat. Deze instructie geeft je wat tips om je liefdesleven een goede start (of doorstart) te geven. Zo hoef je minder onzeker te zijn bij je eerste zoen en weet je hoe je een leuke draai je aan het tongen kunt geven. Veel plezier met dit zoen spel!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding
Bij kussen gaat het vooral om het gevoel, meer nog dan om de juiste techniek. Begin voorzichtig en bouw het kussen op de mond langzaam uit tot een tongzoen.
Zorg voor een comfortabele houding. Met verkrampte spieren zoent het niet lekker. Voorkom dus dat je bij een eerste zoen hangend over je fiets probeert om er nog iets romantisch van te maken.

1. Kijk elkaar in de ogen

Waar te beginnen? Leg je hand in de nek van je partner en streel zijn of haar gezicht. Kijk elkaar nu diep en langdurig in de ogen. Kantel je hoofd een beetje opzij en breng je lippen naar die van je partner.

2. Begin met kussen

Kus je partner eerst even op de lippen en open langzaamaan je mond. Steek je tong in de mond van je partner naar binnen. Laat jullie tongen met elkaar spelen.
Doe niet te overdreven: sper je mond niet wagenwijd open, steek je tong niet te diep naar binnen en vooral: maak er geen wervelwind van. Draai je tong dus rustig om die van je partner heen of maak een andere beweging die je lekker vindt.
Naast het spelen met elkaars tong, kun je ook met je tong langs de binnenkant van de lippen of tanden van je partner strelen. Zo wissel je de sensatie een beetje af.

3. Tussendoor kussen

Stop soms met tongen en kus je partner bijvoorbeeld een paar keer op de lippen of bijt er zachtjes in. Kijk elkaar even in de ogen en zet geleidelijk het tongzoenen weer voort.
Natuurlijk kun je ook de nek, oren of oorlellen van je partner kussen tijdens jullie tongzoen door. Deze gevoelige plekken zullen een extra opwindend gevoel teweegbrengen.
Een drankje met ijsblokjes in je hand? Ijsblokjes zijn uitermate geschikt als extra toevoeging in jullie tongspel. Gebruik de ijsblokjes maar eens om (met je tong) van jouw mond in die van je partner te schuiven. Erg verrassend - en verkoelend!
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!