Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Weethetsnel

Weethetsnel
Heeft 918 instructies gemaakt

Hoe kun je iemand op een creatieve manier ten huwelijk vragen?

Hoe kun je iemand op een creatieve manier ten huwelijk vragen?
Omschrijving

Je kunt niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen en deze spannende periode tegemoet te gaan. Je wilt hem of haar ten huwelijk vragen, maar dan wel op een creatieve manier. Deze instructie helpt je bij het bedenken van jouw persoonlijke plan voor een heel speciaal huwelijksaanzoek. Dan is er niks meer dat jou tegen houdt om die fantastische droombruiloft te organiseren en elkaar het jawoord te geven.

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding

1. Vertel het niemand

Vertel het aan niemand. Zelfs als vrienden en familie hun mond niet voorbij praten, kunnen ze de verrassing verraden met hun gedrag. Als je hulp nodig hebt met het verrassingsaanzoek, kun je mensen vragen die niet weten van je bedoeling.

2. Ongepland moment

Stel je vraag tijdens een ongepland moment. Kies daarvoor een willekeurige dag uit en ga naar een locatie die niet speciaal is en geen betekenis heeft voor één van jullie beiden. Dit maakt je verzoek een echte verrassing, waardoor hij of zij het niet verwacht.

3. Of: een weekendje weg

Plan een romantisch avondje of een weekend weg. Iets dat potentieel heeft voor een huwelijksaanzoek.
Stel de vraag op de dag dat je terug komt.

4. Wees creatief!

Maak een online video aanzoek en laat een vriend de link versturen naar je partner, zeggende: "Kijk deze hysterische video, dit moet je even zien". Of probeer je voorstel in een restaurant de doen. Laat de bediende het diner brengen op een bord waarop staat: "Wil je met me trouwen?". De boodschap zal langzaam verschijnen als je toekomstige echtgenoot zijn of haar maaltijd nuttigt.

5. Alternatief

Integreer je voorstel in zijn of haar dagelijkse routine. Een huwelijkvoorstel zal het laatste zijn waar hij of zij op dat moment aan denkt.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!
Gerelateerde instructies