Weethetsnel.nl maakt gebruik van cookies.
Weethetsnel.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website.
AkkoordGeen account? Registreer je hier.
Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Brunoise is een culinaire vakterm voor alles wat eetbaar is en in blokjes gesneden wordt. 'Couper en brunoise' betekent: in blokjes snijden. In deze instructievideo wordt een korte uitleg gegeven over de brunoise-snijtechniek. Zo kun jij in het vervolg op een professionele manier je groente snijden en verwerken in een recept.
In de handleiding hieronder kun je de uitleg en benodigdheden rustig teruglezen.
https://youtu.be/MsiCm5N-z9A (Door: Allerhande, d.d. 10-12-2010) [instructievideo & inhoud instructie]
Afbeeldingen: printscreens video Allerhande.
Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Basis koken
(15 instructies)
van Allerhande