Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Ditty

Ditty
Heeft 406 instructies gemaakt

Hoe kun je met halflang, stijl haar een kapsel met extra volume maken?

Omschrijving

Is jouw haar van nature stijl maar zou je wel eens een pittig, volumineus kapsel en daarmee ander model willen creëren? Bekijk dan deze instructie. Hierin worden tips gegeven voor je haar en kun je lezen hoe je jouw halflange haar wat meer volume kunt geven. Zo kun je meedoen aan de laatste trends en een indrukwekkende look creëren. Steel de show tijdens een feestelijke gelegenheid zoals een gala... of gewoon op de werkvloer.

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding
Benodigdheden
  • Klittenbandrollers
  • Haarklemmen
  • Haarföhn
  • Volumeshampoo
  • Fixerende mousse
  • (Grove) kam
  • Haarwax en/of haarspray

1. Het wassen van het haar

Was je haar met een volume shampoo. Vervolgens breng je op het haar een ruime hoeveelheid fixerende mousse aan. Kneed de mousse met je vingers in het gewassen haar.

2. Na het wassen

Föhn je haar handdoekdroog. Verdeel je haar in een bovenpartij, zij- en achterpartij. Rol het haar pluk voor pluk op in de kleefrollers. Zet de kleefrollers met klemmen vast op je hoofd.
Heb je al je haar in de kleefrollers gerold? Föhn het het haar op de rollers dan droog en laat je haar even afkoelen, voordat je de kleefrollers eruit haalt. Na het wassen

3. De finishing touch

Kan je haar door met een grove kam, of maak je haar los met je vingers. Breng tenslotte wat haarspray of wax aan in je haar. Vraag je kapper wat je het beste kunt gebruiken voor jouw type haar.
Door wax te gebruiken geef je extra glans aan je haar en blijft je kapsel langer in model. Haarspray zorgt voor meer stevigheid en het behoud van volume gedurende de dag.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!