Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Sizz

Sizz
Heeft 3 instructies gemaakt

Hoe werkt de QuitNow app om te stoppen met roken?

Omschrijving

Wil je stoppen met roken? En een 'personal coach' nodig? De app 'QuitNow' helpt je graag om van je verslaving af te komen. Door statistieken bij te houden over de dagen dat je al bent gestopt en het voordeel dat je hiervan hebt, zul je altijd een motiverend naslagwerk bij de hand hebben voor de momenten waarop je jezelf even minder sterk voelt.
Een handige, leuke en nuttige app die beschikbaar is voor alle platformen, waaronder dus iPhone, Android en Blackberry. Van de app bestaat een gratis variant, alsmede een betaalde 'Pro' versie.

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding

1. App downloaden

Download de applcatie QuitNow.

2. Functies van de app

Open de applicatie. Voer vervolgens de datum in waarop je gestopt bent met roken. De app zal nu voor je berekenen hoeveel dagen je als niet-roker door het leven gaat, de sigaretten die je daardoor nog niét hebt gerookt, hoeveel geld je al hebt bespaard en de tijd die je hebt gewonnen door niet te roken. Verder kun je zien met welk percentage je geur en smaak is toegenomen.

3. Social media

Via social media kun je jouw vrienden laten weten wat jouw 'stand van stoppen' is.
Naast genoemde functies beschikt de app over nog meer mooie statistieken en functionaliteiten zoals de mate waarin jouw gezondheid is verbeterd, tips om te stoppen, doelen die jij jezelf kunt stellen, enz.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!