Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Karamel kun je maken door suiker te verhitten in de oven of in een pannetje. Een goede karamel ontstaat door verhitting en daarmee het smelten van suiker. Hoe donkerder de kleur van de karamel, hoe intenser de smaak. Voor een zachte karamel gaat een mengsel van suiker en een beetje water op het vuur. Een krokante karamel, bijvoorbeeld het laagje op de crème brûlée, maak je onder de gril. Het laagje suiker op het puddinkje karamelliseert in slechts enkele minuten onder een voorverwarmde gril.
In deze instructievideo kun je zien hoe je de suiker op de juiste manier smelt. Aan het einde van de video leer je hoe je het suikerlaagje voor een mooie crème brûlée kunt bereiden. In de handleiding kun je het recept en de benodigdheden nog eens teruglezen.
Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
https://www.ah.nl/allerhande
Allerhande
Heeft 81 instructies gemaakt
Basis koken
(15 instructies)
van Allerhande