Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Weethetsnel

Weethetsnel
Heeft 918 instructies gemaakt

Feestelijke kerstnagels: met een kerstboom & sterren.

Omschrijving

Wil jij je nagels lakken op een feestelijke manier? Zodat je volledig in stijl van de kerst de show steelt tijdens de kerstdagen? In deze instructievideo leer je hoe jij je nagels op een simpele manier kunt voorzien van een kerstboom en een ster als piek. Een echte eyecatcher en niet moeilijk om te maken. Veel plezier met het lakken van deze leuke nagels!

Weethetsnel.nl kan een kleine vergoeding verdienen middels zogenaamde affiliate links in dit artikel.
Handleiding
Benodigdheden
  • Zwarte nagellak (als basis)
  • Groene nagellak (voor de kerstboom)
  • Glitternagellak
  • Doorzichtige nagellak (topcoat)
  • Stickertjes in de vorm van kleine sterretjes
  • Tape (om smalle baantjes van te knippen voor het maken van de kerstboom)
  • Bij Bol.com vind je diverse kleuren nagellak en Nailart tools

1. Basis aanbrengen

Breng de zwarte nagellak aan als basis. Laat je nagels vervolgens eerst goed drogen. Hierna kun je pas netjes een figuur erop aanbrengen.
Natuurlijk kun je ook een andere kleur nagellak gebruiken als basis, bijvoorbeeld grijs of bruin. Iets waarop de kerstboom en de sterretjes goed tot hun recht komen en het een leuk geheel wordt.

2. Kerstboom maken

Plak op iedere nagel twee stukjes tape diagonaal omhoog. Op deze manier maak je een simpele, driehoekige kerstboom. Lak nu het driehoekje groen en let erop dat je niet over de tape heen gaat met het kwastje en je kerstboom dus netjes binnen de lijntjes blijft. Laat de groene nagellak even drogen.

3. Glitternagellak aanbrengen

Breng, als de groene nagellak voldoende droog is, de glitter nagellak erover aan. Let ook hierbij goed op dat je niet over de randjes van de tape knoeit met je kwastje.

4. Tape verwijderen

Als de twee laagjes nagellak voor de kerstboom goed droog zijn, dan kun je de tape voorzichtig verwijderen. Je kerstboom is nu klaar!

5. Sterretjes aanbrengen

Plak nu een sterretje op de top van de kerstboom, als piek en als leuk detail voor je nagelversiering. Breng een doorzichtige topcoat aan over je kerstnagels. Zo blijft het sterretje ook goed zitten en kunnen je nagels er de hele kerst zeker mee door! Veel plezier ervan!
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!