Hoe kun je een (diepvries)kreeft bereiden?
in Schelp- & schaaldieren
van Allerhande
In deze instructievideo wordt uitleg gegeven over het bereiden van een kreeft. Zo kom je op een snelle en duidelijke manier te weten hoe...
Hoe kun je vis pocheren? (kooktechniek)
in Basisrecepten Vis
van Allerhande
Vis bereiden kan op veel verschillende manieren: bakken, grillen en bijvoorbeeld pocheren. Pocheren is een gemakkelijke kooktechniek om...
Hoe moet je garnalen pellen?
in Schelp- & schaaldieren
van Allerhande
Garnalen en gamba's zijn een gezonde visproducten en heerlijk om bijvoorbeeld te verwerken roerbakrecepten. Maar hoe kun je verse...
Hoe moet je vis grillen?
in Basisrecepten Vis
van Allerhande
Vis is op vele manieren te bereiden. Grillen is een lekkere, snelle en gezonde manier omdat je relatief weinig vet gebruikt. Veel mensen...
Hoe kan ik een oester openen?
in Schelp- & schaaldieren
van Allerhande
Wat is er nou lekkerder dan verse oesters? Het enige probleem... hoe krijg je ze open? In deze instructievideo wordt hierover uitleg...
Vis stomen, hoe doe je dat?
in Basisrecepten Vis
van Allerhande
Een lichte en gemakkelijke manier om zonder het gebruik van vet vis te bereiden, is door het te stomen. In deze instructievideo krijg je...