Over Weethetsnel.nl

Introductie

Weethetsnel.nl is Nederlands grootste verzamelplaats voor instructievideo's en (foto)handleidingen. Wij hebben als doel om de beste instructies uit het online aanbod samen te brengen. Daarmee voorzien we jou, als bezoeker, van een snel en correct antwoord op je praktische hulpvraag. We groeien hard en ons streven is om een zo compleet mogelijk aanbod aan content te bieden. Zo word je altijd voorzien van een oplossing.

Of je nou een stropdas wilt leren knopen, een sollicitatiebrief moet schrijven of zelf je fiets wilt repareren: Weethetsnel wil jou graag op een duidelijke en makkelijke manier verder helpen. In je eigen taal en met beeldmateriaal dat wordt ondersteund door een stapsgewijze handleiding. Inclusief benodigdhedenlijstje en aanvullende tips.

Inspiratie

Weethetsnel is qua concept gebaseerd op vergelijkbare, Amerikaanse websites. De fijne manier waarop je aan de hand van video- en fotomateriaal kunt leren en tot een antwoord komt, motiveerde en inspireerde ons. Om die reden hebben wij specifiek een Nederlandse ‘how-to’-website in de markt gezet. En dat is de site waarop jij je nu bevindt!Ontwikkelingen

Momenteel zijn we druk bezig met het professionaliseren van Weethetsnel. Er staan een aantal mooie uitbreidingen op het programma. Ook het aanbod aan content zal de komende tijd flink groeien! Door enkel nog met geselecteerde partners een samenwerking aan te gaan, zorgen wij ervoor dat onze instructies ook werkelijk voldoen aan de kwaliteitscriteria die wij nastreven.

Wil je ons volgen of heb je vragen?

Volg Weethetsnel via Facebook, Pinterest, Twitter of Google+ om op de hoogte te blijven van onze instructies en de nieuwste ontwikkelingen.

Het team van Weethetsnel wenst je veel kijk- en vooral leerplezier toe. Mocht je een vraag of opmerking hebben, of wil je iets melden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meer over Weethetsnel