Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker appril

appril
Heeft 12 instructies gemaakt

Hoe werkt de Leeuwarder Courant HD app?

Omschrijving

In deze instructievideo wordt kort en bondig uitgelegd hoe de Leeuwarder Courant applicatie werkt. Je kunt de app overal gebruiken waar je beschikking tot internet hebt. De app is gratis te downloaden in de App Store. Je kunt de app openen op de iPad, iPod en iPhone. Deze is ook verkrijgbaar voor Android. Met de Leeuwarder Courant app kun je zelf samenstellen wat op jouw persoonlijke voorpagina komt te staan en je hebt dus snel toegang tot het nieuws wat jij wilt lezen. Verder biedt de app veel handige functies die het gebruik ervan eenvoudig maken. Onder de instructievideo kun je de handleiding nalezen.

Handleiding

1. Openingsscherm app

Open de app en het je krijgt het startscherm te zien van de Leeuwarder Courant. Je kunt de voorpagina naar eigen keuze veranderen door rechtsboven in je scherm op de 4 vierkantjes te klikken en de rubrieken die jij graag volgt naar boven te schuiven. Je kunt ook extra rubrieken aan het startscherm toevoegen.

2. Functies

In het startscherm vindt je verder knoppen voor je abonnement gegevens, de late lezerlijst, een radiospeler en de knop om feedback op de app te geven.

3. Artikelen lezen

Je kunt de artikelen lezen door horizontaal te bladeren. Door verticaal te swipen krijg je een compact overzicht te zien. Je kunt bij artikelen de lettergrote aanpassen, de lichtsterkte van het scherm regelen en een artikel aan de late lezerlijst toevoegen.

4.

Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!