Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker appril

appril
Heeft 10 instructies gemaakt

Hoe installeer je Blackberry apps?

Omschrijving

In deze instructievideo leer je hoe je apps kunt downloaden op je Blackberry toestel en deze eenvoudig kunt beheren en gebruiken. Ook krijg je uitleg over het programma 'Whatsapp' waarmee je kosteloos chatsessies kunt starten met andere mobiele gebruikers. In de handleiding eronder kun je de informatie van het filmpje nog even nalezen.

Handleiding

1. Blackberry account

Je kunt apps installeren op je toestel en downloaden via Blackberry App World. Om je Blackberry account te activeren ga je naar App World toe, deze kun je terugvinden op je blackberry toestel. Open Blackberry App World en ga naar 'Create a Blackberry ID'. Volg de stappen en activeer je account.
Voor het kopen van betaalde apps kun je heel simpel een creditcard of een Paypal account toevoegen aan je Blackberry.

2. Blackberry App World

Je kunt in het menu van Blackberry App World heel veel applicaties vinden. Hier kun je zoeken op keywords, maar ook op icoontjes en op favorieten. De meeste apps zijn wel betaald.

3. Installatie

Als je een applicatie hebt gevonden die je wilt downloaden klik je simpelweg op het icoontje, scroll je naar beneden en je drukt op run. Als de installatie is voltooid vindt je de app terug op je toestel. Je kunt de app via het menu plaatsen naar wens en deze kun je ook weer verwijderen. De verwijdering is pas definitief wanneer het toestel opnieuw opgestart is.

4. Uitleg Whatsapp

Whatsapp is een applicatie waarmee je contact kunt hebben met zowel blackberry gebruikers als Android en iPhone gebruikers. Je ziet een lijst van gebruikers en hier kun je vervolgens een chatsessie mee starten.

5. Online downloaden

Je kunt apps niet alleen via je telefoon, maar ook op je pc downloaden. Je sluit je kabeltje met je telefoon aan op je pc, surft naar blackberry.nl en je kunt beginnen met downloaden.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!