Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker nicole

nicole
Heeft 116 instructies gemaakt

Hoe train je een strakke buik? Buikspieroefeningen en uitleg.

Hoe train je een strakke buik? Buikspieroefeningen en uitleg.
Omschrijving

Wil jij graag een strakkere buik en daarom wat gerichte buikspieroefeningen om je buikspieren te trainen? Bekijk dan deze instructievideo! Hierin wordt duidelijk uitleg gegeven over de manier waarop jij een platte buik kunt bereiken en de training die hieraan voorafgaat. In de handleiding vind je nog wat tips en adviezen.
Bron: jessevandervelde.com

Handleiding
Benodigdheden
  • Sportkleding
  • Fitnessmatje
  • Handdoek
Als je een keer of zes volgens eenzelfde schema hebt getraind, zal je lichaam gewend zijn aan de oefeningen. Hierdoor boek je niet meer dezelfde vooruitgang. Zorg er daarom voor dat je regelmatig varieert in de oefeningen die je uitvoert, de gewichten die je erbij gebruikt en het aantal herhalingen dat je doet.
Alleen het trainen van je buikspieren is niet voldoende om het vet op je buik te verbranden. Met deze oefeningen maak je echter wel je spieren sterker! Voor het verbranden van buikvet zul je moeten zorgen voor intensieve trainingen van hoge intensiteit en zul je jouw gehele lichaam moeten trainen waarbij je ook de grotere spiergroepen pakt. De juiste voeding is daarnaast tevens van belang.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!