Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker SamsungBenelux

SamsungBenelux
Heeft 8 instructies gemaakt

Hoe kun je de fotofunctie of videocamera en bewerkingssoftware op je Galaxy SII gebruiken?

Hoe kun je de fotofunctie of videocamera en bewerkingssoftware op je Galaxy SII gebruiken?
Omschrijving

Nieuwe telefoon? In deze instructievideo met geschreven handleiding, wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van de camera en bewerkingssoftware op je Samsung Galaxy S2. Met de 8.0 megapixel camera kun je naast foto's ook mooie video-opnames maken in Full HD die je met de bewerkingssoftware vervolgens weer gemakkelijk zelf kunt bewerken. Met deze gebruiksaanwijzing zul je alle mogelijkheden van de camera snel te weten komen. Succes!

Handleiding

1. Camerafunctie

De camerafunctie op je toestel kun je vinden door te gaan naar 'Applicaties > camera'. Hieronder kun je kiezen voor foto- of videomodus. Automatisch staat je camera ingesteld op fotomodus. Wil je de videomodus gebruiken dan sleep je 'het schuifje' in de rechterhoek naar de videostand.

2. Videostand

Voor het maken van een video-opname, hoef je nu alleen nog maar op de rode knop te drukken. De opname zal nu beginnen. De instellingen van de videostand kun je aanpassen via het tandwiel-pictogram.

3. Film maken

Je kunt van je video-opname een film maken via 'Applicaties > video maken'. Selecteer 'Nieuw', kies een thema voor je film en druk op 'toepassen'. Je kunt nu de gewenste video's, muziek en foto's die je wilt gebruiken naar de onderkant van het scherm slepen. Hier kun je clips bij- of lossnijden en overgangen en effecten invoegen.
Veeg van links naar rechts om door je film te scrollen en klik op 'afspelen' om deze te bekijken.

4. Aanpassingen

Als je het thema wilt veranderen of meer clips wil toevoegen, druk dan op de 'menu'-toets en selecteer het stadium waarnaar je terug wilt.

5. Opslaan film

Als je film klaar is dan kun je op de 'menu'-toets drukken om deze op te slaan. Je kunt je film naar je galerij exporteren en zo delen met je vrienden.

6. Foto maken

Om een foto te maken ga je weer naar de camera en zet deze in fotostand. Gebruik de rechter button om de foto te maken. De toetsen aan de linkerkant kun je gebruiken om de flitser aan te zetten en instellingen te wijzigen. Je kunt teruggaan naar je galerij door op de foto rechts onderin te klikken.

7. Foto bewerken

Om je foto te bewerken ga je terug naar 'applicaties' en scroll je naar de foto-editor. Kies via 'foto selecteren' de foto die je wilt bewerken. Je kunt de foto hier bijsnijden, effecten toevoegen en kleuren wijzigen.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!