Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker wblok

wblok
Heeft 5 instructies gemaakt

Hoe kan ik werkprocessen verbeteren?

Hoe kan ik werkprocessen verbeteren?
Omschrijving

Hoe georganiseerd uw kantoor ook is, facturen en andere belangrijke documenten worden vaak aangeleverd op papier of in een formaat dat moeilijk in uw werkproces te integreren is. Het kost veel tijd en geld om documenten te converteren, indexeren en organiseren zodat ze op de juiste plek in uw applicatie kunnen worden opgeslagen. De software AutoStore is hiervoor de juiste oplossing om uw werkprocessen te verbeteren! Stapsgewijs wordt dit uitgelegd:

Handleiding
Benodigdheden
  • Autostore Software

1. Laat AutoStore uw werk uit handen nemen

Met AutoStore wordt de efficiëntie voor alle afdelingen, bedrijven en organisaties verhoogd waar papieren documenten onderdeel uitmaken binnen het bedrijfsproces. Maar wat zijn precies uw documenteisen? Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor zorgen dat uw documentprocessen worden beveiligd op de afdeling personeelszaken. U kunt de werkprocessen ook verbeteren door uw werkprocessen te stroomlijnen op de crediteuren- en debiteurenadministratie.

2. Leg uw gegevens digitaal vast

Het maakt niet uit of het nu gaat om een gescand document of een ontvangen e-mail, bij de eerste stap gaat het om het digitaal vastleggen van het document. Het maakt bij AutoStore niet uit van welke bron het document afkomstig is. Denk bijvoorbeeld aan e-mails, scanners en netwerkschijven. Deze software legt snel en gemakkelijk vrijwel elke inhoud in elk formaat vast, indexeert de inhoud en verwerkt deze tot diverse formaten. Daarnaast is deze software ook nog eens gemakkelijk in gebruik! Dat is handig om uw werkprocessen op deze manier te verbeteren.

3. Laat deze software u verder helpen

Deze software sorteert en verwerkt informatie volgens de eisen en processen binnen uw bedrijf om uw werkprocessen te verbeteren. Daarnaast worden tekstgegevens uit papieren documenten gehaald. De software kunt u ook zo programmeren dat facturen en bedrijfsformulieren worden herkend. Het maakt niet uit in welk formaat u deze gegevens wilt opslaan, want elk standaardformaat is zo ongeveer beschikbaar.

4. Verstuur automatisch documenten

AutoStore kan automatisch uw documenten versturen naar uw bedrijfstoepassingen waardoor documenten indien nodig snel en efficiënt kunnen worden teruggevonden. Hierbij komt minder handmatige verwerking kijken waardoor de kans een stuk groter is dat er geen menselijke fouten plaatsvinden. Zo kunt u ook uw werkprocessen verbeteren. De integratie verloopt in elk systeem goed en werkt ook met nagenoeg alle bekende internationale en lokale bedrijfsapplicaties.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!