Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker wblok

wblok
Heeft 5 instructies gemaakt

Hoe kan ik documenten digitaliseren?

Omschrijving

Documenten digitaliseren is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Maar welke stappen kunt u het best ondernemen om ervoor te zorgen dat het gehele proces van documenten digitaliseren naar behoren verloopt?

Handleiding

1. Stap 1: Werkprocessen automatiseren

en andere documenten worden aangeleverd op papier of een formaat dat moeilijk in uw werkproces te integreren is. Hierdoor kost het u niet alleen veel tijd, maar ook veel geld om documenten te converteren, indexeren en organiseren zodat ze op de juiste plek in uw applicatie kunnen worden opgeslagen. U wilt het liefst het proces om uw documenten te digitaliseren zo spoedig mogelijk laten verlopen. Dit kunt u gemakkelijk doen door een effectieve en eenduidige automatisering van uw werkprocessen door te voeren. Zo zorgt u ervoor dat de productiviteit wordt verhoogd en tegelijkertijd de operationele kosten dalen. Wat wilt u nog meer?

2. Stap 2: Zorg voor een geïntegreerde scanfunctie

Documenten digitaliseren is van groot belang in het tegenwoordige alledaagse kantoorleven. Dit is de reden waarom veel multifunctionals standaard zijn uitgerust met geïntegreerde scanfuncties waarmee u niet alleen eenvoudig, maar vooral ook snel documenten kunt digitaliseren. Hierbij hebben we het over documenten digitaliseren naar PDF-, TIFF- of JPEG-formaat. Het voordeel hiervan is vooral dat de verschillende digitale documenten gemakkelijk kunnen worden verzonden voor verdere verwerking. Zo loopt het steeds meer op rolletjes op uw werkplek!

3. Stap 3: Maak gebruik van standaardoplossingen

Voor een aantal van deze applicaties zijn er standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen uw bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen in tijd en geld en uiteindelijk bedrijfsprocessen efficiënter inrichten. Om het proces documenten digitaliseren nog gemakkelijker te laten verlopen, kunt u ervoor zorgen deze standaardconcepten speciaal voor uw bedrijfsproces verder te optimaliseren.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!