Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Lisanne

Lisanne
Heeft 56 instructies gemaakt

Hoe kun je afvallen met het Dr. Frank dieet?

Hoe kun je afvallen met het Dr. Frank dieet?
Omschrijving

Het dokter Frank dieet is een koolhydraatarm dieet en is gebasseerd op eiwitten. Dit dieet wordt ook wel het 1 kilo per week dieet genoemd, gezien het gewichtsverlies dat je ermee bereikt. Gedurende het dieet kun je afslanken aan de hand van de verschillende dieet recepten die dr. Frank heeft samengesteld. Wil je ook afvallen met behulp van het dr Frank dieet? Deze handleiding geeft je meer informatie.
Tip: wil je op een gezonde en verantwoorde manier je voedingspatroon veranderen en gewicht verliezen? Lees dan het boek 'De Voedselzandloper' van Kris Verburgh.

Handleiding

1. Omschrijving

Dr Frank heeft 6 jaar lang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar diëten en overgewicht. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft hij een dieet ontwikkelt dat bestaat uit verschillende boeken met recepten om af te vallen. Door het eiwitrijke voedsel in dit dieet krijg je sneller een verzadigd gevoel. Dit zorgt er ook voor dat je relatief veel spiermassa behoud. Binnen dit dieet worden zo weinig mogelijk koolhydraten genuttigd. 70% van de calorieën komt namelijk uit koolhydraten. Als je je aan de recepten houdt uit de boeken van dr. Frank kun je 1 kilo per week afvallen.

2. Voordelen

Het dieet is bijna of geheel gratis te volgen. Zolang je de recepten van dr. Frank kunt gebruiken. Het resultaat is snel zichtbaar, omdat je 1 kilo per week afvalt. Daarom blijf je ook gemotiveerd. De recepten staat bekend om de lekkere smaak en zijn verantwoord. En door de aanwezige eiwitten binnen dit dieet blijft je spiermassa op peil.

3. Nadelen

Het dr. Frank dieet is niet simpel. Het kost enige moeite om de recepten klaar te maken en hier voorbereidingen voor te treffen. Door de eenzijdigheid kan het dieet moeilijk vol te houden zijn. Doordat fruit verboden is tijdens dit dieet krijg je niet genoeg vitamines en mineralen binnen. Koolhydraten zijn niet toegestaan binnen dit dieet en daarom mag je veel dingen niet eten.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!