Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Lisanne

Lisanne
Heeft 56 instructies gemaakt

Hoe kun je afvallen met de citroensapkuur?

Hoe kun je afvallen met de citroensapkuur?
Omschrijving

Snel afvallen? De citroensapkuur is dé manier om je lichaam te ontgiften, een gezondere huid te krijgen en zo te lijnen. Een zuivering voor het menselijk lichaam door het dagelijks drinken van water met citroensap, esdoornsiroop en cayennepeper. In deze handleiding kun je lezen hoe je de citroensap kuur kunt gebruiken en wordt uitgelegd hoe je hiermee snel kunt afslanken. Zo kom je snel van je overgewicht af.
Op een gezonde en verantwoorde manier je voedingspatroon veranderen en gewicht verliezen? Lees dan het boek 'De Voedselzandloper' van Kris Verburgh.

Handleiding
Benodigdheden
  • 1 a 1,5 liter C+ Ahornstroop
  • Cayennepeper
  • Groene poeder
  • Kruidenthee
  • Multi-vitamineprepraat

Het is niet bewezen dat deze kuur gegarandeerd effect heeft. Klachten die tijdens dit dieet op zouden kunnen treden, zijn onder andere: maagklachten, last van zware hoofdpijnen en migraine, tanden worden aangetast door het zuur, een slap gevoel en weinig energie, hevige diarree, misselijkheid, weemoedigheid, somberheid, hevige buikpijnen en krampen.

1. Belang gezonde voeding

Gezonde voeding zorgt ervoor dat je lichaam goed functioneert en dat je fit blijft. Gezonde voeding is belangrijk om op een gezond gewicht te blijven en de kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, overgewicht of diabetes te verkleinen.

2. Wat doet de kuur?

Gedurende de kuur nuttig je geen voedsel. Hierdoor krijgt je lichaam de kans om zich te reinigen. Door een ongezonde leefwijze blijven veel afval- en gifstoffen achter in het lichaam. Deze ongezonde stoffen zorgen voor een verhoogde kans op ziekte, overgewicht en vermoeidheid. Door de citroensapkuur worden deze stoffen afgevoerd en kan het spijsverteringskanaal zich herstellen.

3. Bereiding van de kuur

Meng per longdrinkglas 2 eetlepels citroensap met 2 eetlepels C+ Ahornstroop en voeg daar water aan toe met een beetje cayennepeper.
De groene poeder moet je oplossen in een glas water en dit neem je ’s morgens direct na het opstaan en ’s avonds vlak voor het slapen gaan. De groene poeder heeft een zacht laxerende werking, dus heb je voldoende stoelgang.

4. Tijdsduur

Gedurende 10 dagen drink je iedere dag 8-12 longdrinkglazen van dit C+ Ahorn-Citroensap-mengsel. Dit mengsel bevat alle noodzakelijke elementen die je nodig hebt. Probeer tijdens het dieet veel te bewegen om de afvoer te versnellen.

Bij dit dieet worden geen andere voedingsmiddelen en -supplementen gebruikt. Deze kunnen de reiniging van het lichaam verstoren. Ook roken tijdens de kuur is niet aan te bevelen.

Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!