Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers

Bestaande afspeellijsten

WeetHetSnel gebruiker Lisanne

Lisanne
Heeft 55 instructies gemaakt

Hoe kun je je huis verkopen?

Omschrijving

In deze tijd is het nogal moeilijk om je huis te verkopen. De huizenmarkt is ingestort en het te koop zetten van je huis brengt veel onzekerheden met zich mee. Deze instructievideo geeft handige tips hoe je je huis kunt verkopen met of zonder makelaar.

Handleiding

1. Online verkoop

Door je huis op meerdere verkoopsites aan te bieden wordt je huis sneller gevonden. Ook kun je zelf mooie foto's en video's plaatsen. Je kunt ook terecht op forums voor vragen en andere informatie over het verkopen van huizen.

2. Buitenkant huis

Je wilt natuurlijk ook dat je huis in het echt bekeken wordt. Zorg voor buitenverlichting zodat je huis ook 's avonds opvalt. Plaats bloemen en planten in je tuin zodat je huis er bewoonbaar en leuk uitziet.

3. Binnenkant huis

Gebruik binnenshuis neutrale kleuren zoals beige tinten. Zorg er ook voor dat je huis er netjes, verzorgd en opgeruimd uitziet, dus geen tekeningen en magneten op de koelkast.

4. Plan afspraken direct achter elkaar

Door gasten na elkaar te laten komen lijkt je huis extra gewild. Dit stimuleert mensen om eerder actie te ondernemen als ze de intentie hebben om je huis te kopen.
Tips of opmerkingen? Plaats deze hier!
Gerelateerde instructies